Zasedání Strategické rady CRF v Brně

Dne 27. června proběhlo další setkání komunity významných českých rodinných firem. Na pozvání pana Pavla Vránka z rodinné firmy RENOCAR, a.s. se členové Strategické rady CRF tentokrát sešli v brněnském muzeu BMW.

Muzeum BMW vybudovala rodina Vránkových díky své vášni pro bavorskou značku. Vedle prosperující rodinné firmy RENOCAR, a.s. tak vznikl tento unikátní prostor pro historické modely BMW. Nechybí zde ani vůbec první model, který byl pod značkou vyroben, a to BMW Dixi z roku 1928.

Kromě jednání Strategické rady CRF si její členové užili i vyhlídkovou jízdu k památníku bitvy u Slavkova s vozy Renocar Red Roadster a komentovanou prohlídku muzejní sbírky veteránů BMW. Téma rodinných firem přijel na setkání podpořit i rektor Vysoké školy ekonomické v Praze Petr Dvořák.

Strategická rada CRF je poradní orgán Centra pro rodinné firmy složený ze zástupců významných rodinných firem. Misí Strategické rady CRF je ovlivňovat a podporovat činnost Centra, které nabízí vzdělávání a poradenství v tématech jako je rodinná ústava, rodinná rada, strategie a řízení rodinných firem.

Zasedání Strategické rady CRF v Brně