VŠE si z Káhiry dovezla prestižní ocenění

Prestižní magisterský program Master in International Management CEMS vyučovaný na Fakultě podnikohospodářské VŠE si z letošního ročníku setkání škol aliance CEMS v Káhiře odvezl hned tři prvenství. Program tak potvrdil vysokou kvalitu, kterou svým studentům na VŠE poskytuje.

Největším úspěchem je titul nejlepší školy akademického roku Best School of the Year 2021/2022. Mezi ostatními školami univerzitní aliance jako je ESADE, Bocconi University nebo HEC Paris, uspěl pražský CEMS na základě komplexního průzkumu spokojenosti studentů a hlasování akademických ředitelů škol celé CEMS Aliance.

Cenu za nejlepší předmět v rámci CEMS škol získal kurz International Strategy vyučovaný akademickým ředitelem Ladislavem Tyllem.

Absolventka pražského programu Kate Zhuzha pak získala titul CEMS Junior Alumni of the Year 2022za vynikající přínos při propagaci hodnot CEMS.

Zástupci CEMS VŠE a školy včetně děkana FPH a zakladatele Centra pro rodinné firmy VŠE Jiřího Hnilici si tak ze slavnostní akce pořádané přímo pod Cheopsovou pyramidoupřivezli prestižní ocenění, které nejenže vyzdvihuje uznání kvality našeho programu, ale zároveň upevňuje irenomé školyv globální síti 34 špičkových ekonomických vysokých škol.

Na výuce studentů se ve velké míře podílejí i členové Strategické rady Centra pro rodinné firmy jako napříkladRenocar, Stavebniny DEK, LIKO-S, Fénix Group či Beznoska.

CEMS získal prestižní ocenění