Pozvánka na konferenci Staleté rodinné firmy: co se od nich můžeme naučit?
V mnoha českých firmách založených v 90. letech probíhá velká generační obměna. Rodiče – zakladatelé předávají své podnikání dětem – nástupcům. A právě tyto rodinné firmy chceme inspirovat k hledání cest, jakými je možné udržet podnikatelskou tradici v rodině a dát jim možnost zeptat se těch nejpovolanějších, 100letých rodinných firem.
Centrum pro rodinné firmy VŠE zve na konferenci Staleté rodinné firmy: co se od nich můžeme naučit? všechny členy podnikajících rodin.
Akce se uskuteční v pátek 21. dubna od 13 hodin na VŠE v Praze, v místnosti RB101.
Máme velkou radost, že můžeme po delší době opět vytvořit tuto jedinečnou příležitost pro setkání členů podnikajících rodin napříč generacemi a typy rodinných firem. Řečníky konference budou představitelé více než staletých rodinných firem včetně zahraničních hostů. Účast již přislíbili:
- Princ Hubertus von und zu Liechtenstein (26. generace rodu Liechtenstein)
- Roberto Brazzale (7. generace italské rodiny výrobců sýra)
- Georg Kapsch (4. generace rakouské společnosti Kapsch Group)
- Zuzana Ceralová Petrofová (5. generace výrobce klavírů a pianin)
- Romana Juklová (5. generací výrobce vánočních ozdob)
- Adam Kuršel (student FPH VŠE, 5. generace podnikající rodiny)
- Konference je zdarma a prioritně na ni rezervujeme místo rodinným příslušníkům podnikajících rodin.
- Vystoupení zahraničních hostů bude tlumočeno do češtiny.
- Program konference je vhodný jako společný zážitek nastupující i starší generace podnikatelů.
REGISTRUJTE SE na odkazu zde.
Program konference:
- 13:00 – Zahájení
- 13:15 – Hlavní řečníci:
Princ Hubertus von und zu Liechtenstein
Roberto Brazzale a Alberto Brazzale
Georg Kapsch
- 15:00 – Přestávka
- 15:30 – Diskuse s hlavními řečníky, moderují Jiří Hnilica a Martin Jurek
- 16:30 – Přestávka
- 17:00 – Panelová diskuze: české 100leté firmy
Zuzana Ceralová Petrofová (PETROF, spol. s r.o.)
Romana Juklová (OZDOBA CZ s.r.o.)
Adam Kuršel (HYBLER GROUP, a.s.)
- 18:15 – Závěr
- 18:15 – Občerstvení a networking
- 20:00 – Předpokládaný konec
Aktuální informace najdete na webu akce.