VŠE Family Business Club zve na setkání členů

Nové i stávající členy zveme na první setkání VŠE Family Business Clubu v akademickém roce 2024/2025. Přijďte v pátek 4. 10. od 18 hodin na VŠE diskutovat o zapojení nástupnické generace do rodinné firmy. Tentokrát s sebou na můžete přivést i rodiče, a proto toto téma probereme jak z pohledu mladé generace, tak z pohledu rodičů.

VŠE Family Business Club je otevřen všem studentům a absolventům VŠE z rodinných firem. O rodinném podnikání zde diskutujeme vždy otevřeně a sdílíme své zkušenosti. Na akcích se pravidelně schází 20-30 účastníků. Ilustrační obrázek je z naší loňské návštěvy v rodinné firmě MORIS design s.r.o., máme za sebou i společný workshop o inovacích v rodinných firmách a pravidelně si navzájem představujeme své rodinné firmy a témata, která v nich právě řešíme. Celkově má klub již desítky registrovaných členů.

Vidím v tom velký smysl, předáváme si rady, sdílíme zkušenosti i situace, které řešíme. Po setkání odcházím vždy plný inspirací a nových myšlenek,“ říká Josef Sluťák, absolvent FPH.

„Na cvičeních a přednáškách si většinou vždycky u zmiňovaných doporučení a zkušeností říkám: “No jo, ale tohle pro nás neplatí, my jsme rodinná firma, a ne nějaký korporát.” Proto jsou pro mě zkušenosti ostatních příslušníků rodinných firem tak cenné.“ popsala přínos VŠE Family Business Clubu Amélie Hilgertová, absolventka FMV.

Nejbližší setkání VŠE Family Business Clubu s diskusním tématem „Pohled na zapojení nástupnické generace do rodinné firmy: nástupci VS rodiče“ se uskuteční v pátek 4. 10. Místo upřesníme později registrovaným účastníkům. Přijďte načerpat inspiraci a motivaci. Rádi vás uvidíme!

Přihlašování do VŠE Family Business Clubu tady.

Setkání nástupců v rodinných firmách